Evntyr

Intelligente rejser med venner

  • StatusInaktiv
  • Placering-
  • Involverede brugere1000+
  • Henvendt tilUnge grupperejsende

Hvordan skaber man en platform, som sætter toget i centrum og inspirerer unge til at udforske Danmark sammen?

Gennem brugerundersøgelser fandt vi frem til, at det specielt er planlægningen af gruppeaktiviteter, som skaber udfordringer og medfører frustration blandt brugere. Med dette udgangspunkt satte vi os for at skabe en service, som kunne gøre rejseplanlægning til en sjov og fælles aktivitet med toget som det naturlige valg i midten. Resultatet blev Evntyr.

Evntyr

Skræddersyede grupperejser til unge

Evntyr var en web-app, der samlede al planlægning i ét i et forsøg på at gøre det sjovt og engagerende at arrangere grupperejser. På baggrund af alle gruppemedlemmers interesser og budget, kunne Evntyr servicen sammendrage denne data til at skabe skræddersyede rejser til gruppen.

Efter en Proof of Concept periode hvor vi testede vores mest kritiske hypoteser, indså vi, at Evntyr ikke var den rette løsning til det ellers relevante problem. Efter mange pivoteringer af konceptet valgte vi at parkere Evntyr.

En grundlæggende hypotese vi gennem arbejdet med Evntyr havde, var at unge gerne vil have gamification elementer i deres digitale oplevelser. Derfor havde vi med Evntyr lavet mystery boxes, som brugere i fællesskab kunne åbne.

Med anbefalinger, som kombinerede fælles interesser og præferencer, tilbød Evntyr overraskelser i form a mystery boxes, som brugere sammen med venner kunne stemme om. Mystery boxen var et gamificeret element som søgte at gøre rejseplanlægning til en sjov aktivitet.