Evntyr

Intelligente rejser med venner

  • StatusInaktiv
  • PlaceringSpeedboat
  • Involverede brugere50+
  • Henvendt tilUnge grupperejsende

Hvordan skaber man en platform, som sætter toget i centrum og inspirerer unge til at udforske Danmark sammen?

Gennem brugerundersøgelser fandt vi frem til, at det specielt er planlægningen af gruppeaktiviteter, som skaber udfordringer og medfører frustration blandt brugere. Med dette udgangspunkt satte vi os for at skabe en service, som kunne gøre rejseplanlægning til en sjov og fælles aktivitet, med toget som det naturlige valg i midten. Resultatet blev Evntyr.

Evntyr

Skræddersyede grupperejser til unge

Evntyr er en web-app, der samler alt planlægning i ét og gør det sjovt at arrangere grupperejser. Appen anvender brugerens indtastede interesser, præferencer og budget og sammendrager denne data til skabe skræddersyede rejser til brugeren.

Evntyr befinder sig på et Proof of Concept stadie, hvor vi i øjeblikket forsøger at validere efterspørgsel og behov for personlige og skræddersyede grupperejser til unge. Dette gør vi gennem opsætning og tests af vores web-app.

En grundlæggende hypotese vi gennem arbejdet med Evntyr har haft er, at unge gerne vil have gamification elementer i deres digitale oplevelser. Derfor har vi med Evntyr lavet mystery boxes, som brugere i fællesskab kan åbne.

Med anbefalinger, som kombinerer fælles interesser og præferencer, tilbyder Evntyr overraskelser i form a mystery boxes, som brugere sammen med venner kan stemme om. Mystery boxen er et gamificeret element som gør rejseplanlægning til en sjov aktivitet.